nieuws

Nieuw: het Liebherr Liccon2 touchsscreen systeem

Geen categorie

Kranenfabriek Liebherr voorziet haar mobiele kranen vanaf nu van het nieuwe Liccon (Liebherr Computed Controling) systeem, versie 2. De nieuwe modellen LTM 1050-3.1, LTM 11200-9.1 en LTM 1150-6.1 zijn al voorzien van het systeem.

Nieuw: het Liebherr Liccon2 touchsscreen systeem

Liebherr kranen met Liccon2 zijn te herkennen aan het kleurenscherm, het touchscreen onder de joysticks en de mobiele controle en display unit BTT (Bleu Tooth Terminal). Door het kleurenscherm kan de kraandrijver nog beter dan voorheen de kraan tijdens het werk in de gaten houden.

Het touchscreen onder de joysticks zorgt ervoor dat diverse werkmodes sneller geactiveerd kunnen worden. Met de nieuwe BTT voorziening kan de kraandrijver buiten de cabine, door middel van afstandsbediening, de stempels bedienen en blok met haak aan het front bevestigen. Hij heeft hierdoor beter zicht op wat hij doet en geen hulp van een ander meer nodig. BTT kan met meer functies worden uitgebreid.

Reageer op dit artikel