nieuws

Michelin voorziet Komatsu 930 E van 63 inch banden

Geen categorie

Michelin en China Coal Pingshuo, China’s grootste steenkolenmijn, hebben op 10 juli 2008 in Clermont-Ferrand een verlengbaar driejarig contract afgesloten voor een nieuw soort dienstverlening.

Michelin voorziet Komatsu 930 E van 63 inch banden

De grootste Chinese producent van steenkool uit openluchtmijnen (73 miljoen ton in 2007), China Coal Pingshuo, heeft aan Michelin de levering en het onderhoud van banden in de afmeting 53/80R63 toevertrouwd voor de Komatsu 930 E starre dumpers die in de mijn werken.

Michelin is in China marktleider in gigantische 63 inch banden en sloot in mei 2007 al een contract af met Pingshuo voor het leveren van banden. In mei 2008 verkoos dezelfde klant Michelin tot de beste leverancier van het jaar 2007 uit een lijst van 186 bedrijven.

De dienstverlening die Michelin vanaf nu gaat leveren zal zorgen voor een langere levensduur van de banden waardoor de mijnvoertuigen langer aaneengesloten operationeel kunnen blijven. Dit zal de exploitatiekosten verlagen en de productiviteit verhogen terwijl de hoogste veiligheidsnormen gerespecteerd worden.

Reageer op dit artikel