nieuws

Mecalac Ahlmann vernieuwt de productie

Geen categorie

Ahlmann Baumaschinen – sinds 2002 onderdeel van de Mecalac Ahlmann groep – is al meer dan 50 jaar een begrip met haar multifunctionele machines. Ahlmann heeft zes zwenkladers in het programma en vier knikladers; Mecalac vier multifunctionele machines, twee mobiele graafmachines en twee rupsgraafmachines.

Mecalac Ahlmann vernieuwt de productie

Tijdens een korte presentatie aan een dertigtal journalisten begin juli lieten Henri Marchetta, president directeur van de Mecalac Ahlmann Groep (rechts op de foto) en Benedict Dunkelberg, directeur Ahlmann Baumaschinen, de vernieuwde productie zien. Mecalac Ahlmann vernieuwde de productie bij de Ahlmann fabriek in Büdelsdorf, Duitsland.

Nadruk lag op de investering bij bewerkingsstations. Aansluitend op de rondgang door de fabriek volgde op het buitenterrein een demonstratie met de Mecalac Ahlmann machines.

Doel van het geheel was nog eens de veelzijdigheid, compactheid en prestaties van de producten aan te tonen en het vertrouwen van de onderneming in de toekomst te laten zien. Innovatie en groei voor de ondernemer, winst voor de klant door efficiënt gebruik van de machine en comfort en bedieningsgemak voor de machinist staan hierbij voorop.

De gezamenlijke omzet was verleden jaar 115 miljoen euro. De groep beschikt 3over 80 personeelsleden. In totaal produceerde Ahlmann in de jaren van haar bestaan tot eind verleden jaar 32.000 machines; Mecalac was goed voor 10.100 machines.
Dealer in Nederland voor Ahlmann en Mecalac is Ahlmann Nederland in Ammerzoden.

Reageer op dit artikel