nieuws

Kraanmachinist met humor

Geen categorie

Dat het een kwajongensstreek is, moet de goed gemutste kraanmachinist toch wel een beetje toegeven. “Maar wel humor toch?”

Kraanmachinist met humor

Moederziel alleen staat een zwarte Volkswagen op het enige parkeerplekje dat de Sibeliusstraat in Bergen op Zoom nog rijk is. Rondom het voertuig is het een bende. Een graafmachine verzet bergen zand. Werklui vervangen in deze straat de riolering.

Sinds vorige week vrijdag kan het voertuig geen kant meer uit. “De eigenaar weet al weken dat we hier aan de gang gaan. Hij heeft zijn wagen laten staan. Het schijnt dat hij een tijdje weg is. We hadden de auto ook kunnen laten wegslepen, maar dan wordt hij wel op kosten gejaagd. Over een paar dagen zijn we hier al klaar. Dan moet de wagen wel echt weg. De stratenmakers komen en dan moeten ze er wel bij kunnen.”

Hopelijk kan de eigenaar van de auto de actie wel waarderen en is hij vergevingsgezind. Zand erover?

Reageer op dit artikel