nieuws

Hydratrak 595 rupsmobiele zeef voor Brouwer & Brouwer

Geen categorie

Marcom (Rijssen) heeft een Terex-Finlay Hydraktrak 595 rupsmobiele zeef voor grote producties afgeleverd aan Brouwer & Brouwer Grondverzet BV.

Hydratrak 595 rupsmobiele zeef voor Brouwer & Brouwer

Brouwer & Brouwer, de Friese aannemer van onder meer grondwerken uit Eastermar koos voor een Terex-Finlay Hydratrak 595 rupsmobiele zeef, een machine die specifiek geschikt is voor het verwerken van (zeer) grote hoeveelheden, eventueel ook grof materiaal, zoals bijvoorbeeld grond met stenen en andere verontreinigingen, het afzeven van de overmaat uit puin en het werken aan de wand in steengroeven.

De machine bestaat uit een grote zeefbox met 6,5 kubieke meter stortbunker op rupsen, met als zeefbox afmetingen 3,6 x 2,7 meter. Het onderste zeefdek wordt beschermd door een HD stavenzeef met standaard opening van 150 millimeter, met verwisselbare cassettes. De 1200 millimeter afvoerband met een afstorthoogte van een kleine 3,5 meter geeft een opslagcapaciteit van 83 kubieke meter materiaal.

De machine wordt aangedreven door een Deutz diesel met een vermogen van 53 kW (71 PK).

De afmetingen van deze grofzeef zijn, lengte x breedte x hoogte: 9,72 x 2,62 x 3,20 meter (transport). Het eigen gewicht bedraagt 19 ton.

(De website van leverancier Marcom is momenteel ‘under construction’)

Reageer op dit artikel