nieuws

Handelsonderneming H.J. Van Vliet viert 50 jarig bestaan

Geen categorie

Zaterdag 30 augustus aanstaande viert Handelsondersneming H.J. Van Vliet haar 50 jarig bestaan met een open dag met verschillende bezienswaardigheden op haar terrein aan de Transportweg 10 in Waddinxveen.

Handelsonderneming H.J. Van Vliet viert 50 jarig bestaan

In 1958 stelde Jo Vente haar verloofde Piet van Vliet voor de keuze: stoppen als professioneel motorsporter of stoppen met het repareren van tractoren. Piet koos eieren voor zijn geld en ging verder met het reparen van tractoren in Waddinxveen. Na enkele jaren werd hij importeur van Argenterio landbouwkranen en Eder graafmachines.

De werkplaats van Handelsondersneming H.J. Van Vlietverhuisde naar Zevenhuizen. Inmiddels is het bedrijf overgenomen door zoon Henk en uitgegroeid tot een grote leverancier van graafmachines in Nederland.

Etec graafmachines zijn een begrip en staan voor techniek en optimale inzet, zowel in het grondverzet als bij heiwerkzaamheden en andere toepassingen. Van Vliet wijdt het succes aan de inzet van het personeel en het vertrouwen van de klanten.

Reageer op dit artikel