nieuws

Grootste APEX-tentoonstelling ooit

Geen categorie

De internationale access industrie komt in september massaal naar Nederland. De zesde vakbeurs op het gebied van mobiele platforms – APEX 2008 – is volledig uitverkocht en belooft met meer dan 110 exposanten alle records te verbreken.

Grootste APEX-tentoonstelling ooit

Tot de exposanten behoren topfabrikanten zoals Genie, JLG, Haulotte, Aichi, Manitou, UpRight Powered Access en vele anderen, aangevuld met bedrijven die nieuw zijn op de Europese markt zoals Hanix uit Japan en Beijing Jingcheng Heavy Industry uit China. Een primeur voor de APEX, want nooit eerder hebben deze bedrijven hun schaarliften en telescoophoogwerkers getoond in Europa.

110 exposanten
De ruim 110 exposanten zullen een complete scala aan mobiele werkplatforms tonen: van mobiele verreikers, werkliften, telescoophoogwerkers, schaarliften, verticale werkplatforms, hefsteigers tot en met hoogwaardig steigermateriaal. Uiteraard is er ook een groot aantal kleinere fabrikanten met hun vaak zeer gespecialiseerde apparatuur alsmede verhuurbedrijven en leveranciers van allerlei componenten. Een volledige exposantenlijst met bedrijfsomschrijving staat op de website van de beurs.

APEX 2008 zal, zoals ook in voorgaande jaren het geval was, worden gehouden in en rondom het MECC te Maastricht van woensdag 17 tot en met vrijdag 19 september. Het evenement wordt ondersteund door de International Powered Access Federation (IPAF).

Noviteiten
Alle exposanten dirigeren momenteel hun nieuwste producten richting Maastricht. Nieuwkomer Beijing Jingcheng Heavy Industry heeft aangekondigd een 32 meter hoog werkplatform en een 10 meter hoge schaarlift op de Europese markt te introduceren voorzien van een CE certificaat. Tijdens de beurs zal Faresin een Wallaby 6.25 tonen, de kleinste telescoophoogwerker op de markt en de 18.45 Storm, een roterende machine. JCB zal nieuwe modellen tonen van hun telescoophoogwerkers JCB 535-125 en 535-140 HiViz alsmede de JCB Teletruk.

Pre-registratie
Geïnteresseerden die van plan zijn APEX 2008 te bezoeken wordt aangeraden zich te pre-registreren via de APEX website. Zij hebben dan gratis toegang tot de tentoonstelling en het congres op de eerste dag.

Openingstijden:
Woensdag 17 september: 10:00 – 18:00, donderdag 18 september: 9:30 – 18:00, vrijdag 19 september: 9:30 – 17:00 uur.

Reageer op dit artikel