nieuws

Gratis leidraad Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Geen categorie

Het aanschaffen van systemen en producten die een bepaalde veiligheid moeten waarborgen is niet altijd eenvoudig.
Er zijn diverse mensen bij betrokken die in verschillende stadia aan allerhande zaken moeten denken, en daarbij zijn vergeten vergissen en misverstanden de grootste valkuilen. Vooral de aanschaf van persoonlijke beschermingsmiddelen heeft doorgaans een grote impact op de beheersing van de risico’s.

Gratis leidraad Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Daarom heeft NEN met een groep van deskundigen een leidraad opgesteld die de stappen beschrijft zodat alle betrokkenen een overzicht hebben van de stappen in het aanschafproces. Ondanks de zorgvuldigheid bij het opstellen van deze leidraad kan de volledigheid en de actualiteit van geval tot geval verschillen. Daarom wordt iedere aansprakelijkheid uitgesloten.

Leidraad PBM gratis downloaden
Deze leidraad (Pdf-formaat, 7 pagina’s) is gratis te downloaden via de NEN-website en mag door iedereen worden verspreid, mits onder voorbehoud van bronvermelding.
Klik hier voor de leidraad.

Reageer op dit artikel