nieuws

Frank de Jong wint Mercedes-Benz Vito-actie

Geen categorie

Frank de Jong is de gelukkige winnaar geworden van de “Vito tankt gratis” actie van Mercedes-Benz. De door het promotieteam aangebrachte Mercedes-Benz sticker op zijn Volkswagen leverde hem een tankpas ter waarde van 500 euro op.

Frank de Jong wint Mercedes-Benz Vito-actie

In de maand april heeft het “Vito tankt gratis”-promotieteam veel aandacht getrokken langs de Nederlandse snelwegen. Het promotieteam was onderdeel van een landelijke Mercedes-Benz campagne waarbij allerlei acties werden georganiseerd om de Mercedes-Benz Vito extra onder de aandacht te brengen.

De dames van het promotieteam hielpen bestelwagenrijders bij de grotere benzinestations in Nederland met tanken. Ook werd een complete serviceactie uitgevoerd waarbij de voorruit werd schoongemaakt en de banden op spanning werden gebracht. ‘In ruil’ hiervoor mocht het team een speciale actiesticker achterop de desbetreffende bestelwagen plakken, waarmee de bestuurder kans maakte op een tankpas met een tegoed van 500 euro. In totaal werden meer dan 600 stickers op bestelwagens geplakt.

Frank de Jong uit Sneek kreeg onlangs goed nieuws van Mercedes-Benz Nederland. Frank was namelijk de gelukkige winnaar van de tankpas en mocht deze ophalen op de Mercedes-Benz TransportShow in het Gelredome te Arnhem.
De nuchtere Fries heeft een eigen installatiebedrijf en rijdt hiervoor in een VW Transporter Caravel waarmee hij jaarlijks ongeveer 70.000 kilometer aflegt. Privé rijdt Frank een Mercedes-Benz E 220 CDI die jaarlijks ruim 30.000 km op de teller klokt. Die 500 euro extra benzinegeld kan Frank met de huidige brandstofprijzen dus goed gebruiken.

Reageer op dit artikel