nieuws

FP-Serie roterende crushers verder vernieuwd

Geen categorie

Vematec (Verhoeven Grondverzetmachines) breidt haar lijn sloopgereedschappen verder uit. Het programma crushers uit de FP-serie kent twee nieuwe types.

FP-Serie roterende crushers verder vernieuwd

De belangrijkste technische verbeteringen hebben betrekking op de uitwisselbare tandpunten, de toepassing van een nieuwe draaimotor met geïntegreerde rem en een nieuw bekdesign om lossen van materiaal te vergemakkelijken.

Enkele andere productkenmerken van de FP-serie zijn de 360 graden hydraulische roteerbaarheid, de zwaar uitgevoerde draaikrans kogellager, de demontabele kopplaat, toepassing van snelheidsventiel/differrentiaal cilindertechniek voor snelle open- en sluitingstijden, het gebruik van hoogwaardige constructie staalsoorten, de messen met trapezoïdeprofiel en de crusherbek met uitwisselbare slijtdelen.

Meer informatie over de FP-serie: Verhoeven Grondverzetmachines BV, afdeling Vematec.

Reageer op dit artikel