nieuws

Dubbelrol voor Cat M 318 D van Reimert Almere

Geen categorie

Reimert BV (Almere) heeft een aantal projecten lopen waarbij zowel een graafmachine als een hijskraan benodigd is. Maar wat als de ruimte het gebruik van deze twee machines niet altijd toelaat?

Dubbelrol voor Cat M 318 D van Reimert Almere

Pon Equipment was niet voor een gat te vangen en heeft in samenwerking met Neijenhuis uit Dronten een oplossing bedacht.

Zo is een Caterpillar M 318 D voorzien van telescopeerbare hijsarm die is gemonteerd aan de Engcon roterende wigconnector. Naast de slangbreukbeveiliging op alle noodzakelijke cilinders zorgt de lastmomentbeveiliging voor automatische uitschakeling van de hijsbewegingen. Twee camera’s zorgen voor uitstekend zicht rondom de machine. Tot slot telt de machine twee stempelpoten aan de voorzijde en een afstempelblad aan de achterzijde.

De firma Reimert slaat met deze machine twee vliegen in één klap, want de Cat M 318 D is nu niet alleen een mobiele graafmachine, maar ook een Keboma goedgekeurde hijskraan. Een mooi project waarmee Pon Equipment haar toegevoegde waarde bewijst door antwoord te geven op dit soort bijzondere vraagstukken.

Reimert BV is gevestigd in Almere en als aannemingsbedrijf actief in infrastructurele projecten in met name Flevoland. Uiteraard worden kansen in de aanliggende provincies nauwlettend in de gaten gehouden.

Reageer op dit artikel