nieuws

Boels neemt Cat-Rent en verhuuractiviteiten van BCL over

Geen categorie

Boels Verhuur NV heeft per 1 juli 2008 de verhuuractiviteiten overgenomen van Cat-Rent en BCL.
Cat-Rent en BCL zijn al ruim 25 jaar actief in de Belgische verhuurmarkt, voornamelijk op het gebied van grondverzetmachines en hoogwerkers.

Boels neemt Cat-Rent en verhuuractiviteiten van BCL over

Met de overname van de negen vestigingen in Vlaanderen en de 35 medewerkers versterkt Boels Verhuur haar positie in de Belgische markt. De handelsactiviteiten, voornamelijk het dealerschap van Bobcat producten en de constructie van aanbouwdelen, worden niet mee overgenomen.

Toekomstplannen
Pierre Boels, directeur van Boels Verhuur: “Wij zijn zeer gelukkig met de overname van deze bedrijven met een geweldige klantenportfolio. De overname zorgt ervoor dat wij 35 ervaren medewerkers erbij krijgen alsmede een uitstekende uitbreiding van ons filialennetwerk. Na deze uitbreiding hebben we 25 filialen in België. De klanten van Cat-Rent en Boels kunnen nu over een nog fijnmaziger netwerk en een nog breder en dieper assortiment beschikken. Ons streven is om ons filialennetwerk tot einde 2009 via overnames en ‘greenfield’ openingen verder uit te laten groeien tot 40 filialen.”

Boels Verhuur exploiteert momenteel 189 vestigingen met ruim 1500 medewerkers. Het bedrijf is actief in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië. De activiteiten van het bedrijf zijn het verhuren van machines, zoals grondverzetmachines en hoogwerkers, gereedschap, tijdelijke accommodaties en toiletten, generatoren en party & events benodigdheden.

Reageer op dit artikel