nieuws

Beste Mercedes-Benz-technici van het land

Geen categorie

De Nederlandse finalisten voor de internationale Mercedes-Benz TechMasters competitie zijn bekend. De nationale voorrondes vormden feitelijk een zoektocht naar de beste Mercedes-Benz-technici van Nederland en daarbij is in elk van de vijf categorieën één winnaar naar voren gekomen.

Beste Mercedes-Benz-technici van het land

Mercedes-Benz TechMasters is een internationale competitie die als doel heeft technische medewerkers te stimuleren nog beter te presteren. Alle technici die werkzaam zijn bij Mercedes-Benz kunnen zich inschrijven en dat gebeurt jaarlijks massaal.

De beste trucktechnici van Nederland
Personenwagens en bedrijfswagens wisselen elkaar af bij de jaarlijkse Mercedes-Benz TechMasters-competitie. Dit jaar was het de beurt aan de trucks. Daarbij waren nominaties te winnen voor de volgende categorieën: serviceadviseur, servicetechnicus, diagnosetechnicus, reparatietechnicus onderstelsystemen en reparatietechnicus aandrijfsystemen.
Uit een omvangrijke internettoets en een intensieve praktijktest in het Mercedes-Benz trainingscentrum in Nijkerk kwamen daarbij vijf winnaars naar voren. De namen van de beste Mercedes-Benz-technici van Nederland werden bekend gemaakt op een feestelijke bijeenkomst in IJmuiden.

Namen noemen
De beste Nederlandse Mercedes-Benz trucktechnici zijn (vermelding per categorie): • servicetechnicus: Dennis Snelder van Wensink (Arnhem) • reparatietechnicus aandrijfsystemen: Harrie van de Venne van EMA (Roermond) • reparatietechnicus onderstelsystemen: Ruud Neleman van Rogam (Spaanse Polder) • diagnosetechnicus: Marcel Kool van Rogam (Bergschenhoek) en • serviceadviseur: Rik de Mik van Rüttchen (Gorinchem).

Op weg naar Stuttgart
De vijf beste Mercedes-Benz-technici die ons land van 18-21 november 2008 in Stuttgart gaan vertegenwoordigen, worden goed voorbereid op de zware eindrondes. Zo vindt er een teambuilding-weekeinde in de Ardennen plaats. De voorbereiding omvat ook een examentraining op de werkplek onder begeleiding van een coach.

Foto (van links naar rechts): Ruud Neleman, Marcel Koel, Dennis Snelder, Rik de Mik, Harrie van de Venne en Eric Wilbers (Sr. Manager After Sales van Mercedes-Benz Nederland).

Reageer op dit artikel