nieuws

Workx verstevigt positie in Brabant en Gelderland

Geen categorie

In de maand mei zijn twee bedrijven met samen 4 vestigingen bij de Workx groep gekomen: Van der Linden Rentall en Dekker Verhuur. Hiermee bouwt Workx het landelijke vestigingennetwerk verder uit.

Workx verstevigt positie in Brabant en Gelderland

Van der Linden Rentall is een sterke speler op de verhuurmarkt in de omgeving ‘s-Hertogenbosch. Dit bedrijf is een sterk gespecialiseerde verhuurder welke zich richt op het zogenaamde “verticaal transport van mens en materieel” en is gelegen aan de Kloosterstraat 11-15 te Rosmalen.

Dekker is een verhuurbedrijf waarvan het assortiment bestaat uit bouwmachines, bouwmaterieel en gereedschappen. Naast de verhuur heeft het bedrijf ook nog een divisie steigerbouw voor aluminium en stalen steigersystemen. Het bedrijf heeft drie vestigingen in Harderwijk, Nijkerk en Nunspeet.

Bekende bedrijven
Overige bekende lokale en regionale bedrijven die sinds 2006 zijn opgegaan in de nieuwe Workx organisatie zijn: PR-verhuur, Cramo Nederland, AA-verhuurcentrale, Huurcenter, Steimach verhuur, Amarent Bouwmachines, Bollen Bouwmachine-verhuur, Roos Verhuur, Rodijk Bouwmachines, BHS verhuur, Jaston Steigerbouw, Drentse Stalen Steigers, Hi-Reach, en Dokter Steigerbouw. Daartoe behoren nu dus ook Van der Linden Rentall en Dekker Verhuur.

Reageer op dit artikel