nieuws

Vrachtwagen met zand gekanteld op N381

Geen categorie

Bij een ongeval op de Opperhaudmare (N381) in Wijnjewoude is woensdag rond 10.25 uur een vrouw gewond geraakt na een frontale botsing met een vrachtwagen.

Vrachtwagen met zand gekanteld op N381

De vrouw kwam volgens getuigen slingerend vanaf Drachten, raakte op de verkeerde weghelft en kwam vervolgens in frontale botsing met een vrachtwagen van 30 ton. Na het ongeval raakte de vrouw bekneld in haar voertuig en kantelde de vrachtwagen.

Er kwamen twee ambulances en een traumahelikopter ter plaatse om eerste hulp te verlenen. De brandweer heeft het slachtoffer uit haar benarde positie bevrijd. De chauffeur van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij. Bij het ongeval ontstond een grote ravage waardoor de weg voor het doorgaande verkeer gestremd is geraakt.

Reageer op dit artikel