nieuws

Veel belangstelling voor Pon Equipment Arnhem

Geen categorie

Een betere start kon Pon Equipment Arnhem zich niet wensen. In totaal hebben zo’n duizend bezoekers met eigen ogen kunnen zien, dat de nieuwe vestiging absoluut in staat is om de serviceactiviteiten voor Caterpillar en Komptech verder uit te breiden.

Veel belangstelling voor Pon Equipment Arnhem

Op vrijdag 13 juni cirkelde rond 10:15 uur een helikopter boven het nieuwe pand van Pon Equipment aan de Roelofshoeveweg te Duiven met daarin Giel Claes (Directeur Pon Equipment), de heer Josef Heissenberger (CEO Komptech) en mevrouw Renee Richardson (Hoofd Caterpillar Area Office).

Na de landing overhandigde Giel Claes de sleutel aan de burgemeester van Duiven, de heer Zomerdijk, die op zijn beurt de deur van het slot haalde en opende voor de genodigden. Na het officiële gedeelte begon om 13:00 uur de open dag die op zaterdag 14 juni zijn vervolg kende.

Op het buitenterrein stond nagenoeg de gehele productlijn van Komptech die, geholpen door diverse Caterpillar machines, moeiteloos boomstammen tot biomassamateriaal versnipperden of grof en fijn materiaal feilloos konden scheiden. (Zie ook het artikel ‘Opening nieuwe pand Pon Equipment Arnhem’, dat eerder deze week op BouwMaterieel.nl werd gepubliceerd.)

Ook Caterpillar was uiteraard prominent aanwezig. Zo trokken de CAT 385C, de bulldozer CAT D6T en de CAT 325D MH veel bekijks.

Maar ook de compacte machines ontbrak het niet aan de aandacht. In de werkplaats stonden ook diverse machines opgesteld waar de monteurs de bezoekers uitleg gaven over de welbekende service- en onderhoudwerkzaamheden. Een korte wandeling of een rit in de huifkar – voortgetrokken door een klassieke CAT wiellader – bracht de bezoeker in de grote hal bij afvalverwerker SITA, alwaar Caterpillar en Komptech lieten zien een behulpzaam duo te zijn in het scheiden van afval.

Pon Equipment kijkt terug op een succesvol evenement en dankt de bezoekers voor hun getoonde belangstelling.

Meer informatie: www.pon-cat.com en www.pon-komptech.com.

Reageer op dit artikel