nieuws

Van Eijck kiest voor Caterpillar M 313 D en M 316 D

Geen categorie

Loon- en Grondwerkbedrijf Gebr. Van Eijck uit Alphen kreeg onlangs uit handen van Pon Equipment twee nieuwe Caterpillar mobiele graafmachines afgeleverd. Beide machines, een M 316 D en een M 313 D, zijn uitgevoerd met VA boom en alle mogelijke extra functies.

Van Eijck kiest voor Caterpillar M 313 D en M 316 D

De M 316 D is daarnaast uitgevoerd met het Caterpillar Ride Control systeem. Dit systeem dempt de beweging van de boom en stick, zodat met name tijdens het rijden het comfort voor de machinist aanzienlijk wordt vergroot.

Loon- en Grondwerkbedrijf Gebr. Van Eijck bestaat sinds 1963 opgericht en wordt gerund door de tweede generatie Ton, Ronald en Simon van Eijck. In de loop der jaren is het loonbedrijf uitgegroeid tot een dynamische onderneming met 40 medewerkers en een modern machinepark.

Caterpillar maakt al jaren deel uit van dit machinepark. De CAT M 312 bereikte een respectabele urenstand van 22.000 uren en zal worden vervangen door de nieuwe CAT M 313 D.

Voor meer infomatie: www.pon-cat.com.

Reageer op dit artikel