nieuws

Michelin geeft Renault Magnum extra grip

Geen categorie

Michelin laat de eerste exemplaren van de nieuwe Michelin X Energy SaverGreen banden exclusief op de nieuwste Renault Magnum monteren.

Michelin geeft Renault Magnum extra grip

De Michelin X Energy SaverGreen banden verlagen het brandstofverbruik van de truck en daarmee ook de uitstoot van CO2 en broeikasgassen. Belangrijke zaken voor de transportsector waar de (voortdurend stijgende) brandstofkosten steeds zwaarder wegen: momenteel vormen ze al bijna een derde van de totale kosten van een transportbedrijf.

Michelin heeft zichzelf niet alleen ten doel gesteld om bij te dragen aan de milieu-efficiency van de Renault Magnum, maar mikt ook op optimale veiligheid van de gebruikers van haar producten. Deze veiligheid hangt af van de sterkte van het karkas en van de grip die de band biedt, ook onder slechtere rijomstandigheden. De Infinicoil architectuur van de Michelin X Energy SaverGreen zorgt voor een zeer robuust karkas. Daarnaast zorgt het double wave profiel, dat ontwikkeld is door Michelin Durable Technologies, voor extra grip.

Reageer op dit artikel