nieuws

Meccanica Breganzese wint opnieuw prestigieuze Award

Geen categorie

Voor de tweede keer op rij heeft de Italiaanse fabrikant Meccanica Breganzese met haar plaatbrekerbakken de prestigieuze Austrada Polska Award gewonnen.

Meccanica Breganzese wint opnieuw prestigieuze Award

Autostrada Polska is één van de grootste beurzen in Polen waar meer dan 200 verschillende materieelsoorten werden geshowd. In de 2006, tijdens de voorlaatste happening, waren er 753 exposanten uit 23 landen aanwezig. Bijna alle Europese landen, met daarnaast Japan, Korea en de USA namen deel.

Meccanica Breganzese ontving de prijs vanwege het innovatieve karakter van haar producten en de goede sales en marketingbegeleiding daaromheen. De onderneming zelf is bijzonder trots op de onderscheiding en memoreert waarin een kleine Italiaanse plaats groot kan zijn.

Sinds 2001 heeft ze meer dan 300 verkooppunten internationaal opgebouwd. De onderneming wordt in Nederland vertegenwoordigd door VDW Bouwmaterieel in Ledeacker.

Reageer op dit artikel