nieuws

Liebherr L 576 wiellader voor H en S

Geen categorie

Afgelopen vrijdag nam het bedrijf H en S (Hazewinkel en Slebos) uit Oldenzaal een nieuwe Liebherr L 576 wiellader in gebruik.

Liebherr L 576 wiellader voor H en S

De wiellader wordt ingezet bij de TRM (Twentse Recycling Maatschappij) in Hengelo (O) voor het laden van de breker, zeef en vrachtwagens.

De nieuwe Liebherr L 576 – geleverd door Pelle Service BV, binnen de W&H groep Liebherr-dealer en -steunpunt voor de regio Oost-Nederland – weegt circa 25 ton, heeft een hydraulisch snelwisselsysteem, lange palletvorken en een op maat gemaakte dichte bak van 5,2 kubieke meter.

Verder is de machine voorzien van recyclingbanden, overdruk, centrale vetsmering en cycloon-fliter.

De nieuwe generatie Liebherr wiellaadschoppen kenmerkt zich door een zeer laag brandstofverbruik, een laag geluidsniveau zowel binnen als buiten cabine, lage onderhoudskosten, hoge kiplasten, een ruime cabine voor machinist, een simpele één handel-bediening en een zeer betrouwbare hydrostatische aandrijving.

Op de foto de heren G. Engbers, directeur H en S, en de trotse machinist Jos.

Reageer op dit artikel