nieuws

Diggerland: graven, stunten, racen… for kids

Geen categorie

Zelf een graafmachine besturen, daarvan droomt ieder kind. In het avonturenpark Diggerland nabij de Engelse stad Durham wordt die droom werkelijkheid.

Diggerland: graven, stunten, racen… for kids

Het park wordt gerund door H.E. Services, de grootste verhuurder van graafmachines in Europa, en ligt in het Medway Valley Leisure Park in Strood, Kent.

Diggerland is een uniek avonturenpark gebaseerd op de fascinatie die kinderen (en sommige ouders) hebben voor graafmachines. Enthousiaste bouwvakkertjes kunnen daar levensgrote graafmachines zelf bedienen.

Het avonturenpark heeft naast de immense zandbak om te graven, nog talloze andere activiteiten. Zo laat de ‘Spin Dizzy’ bezoekers schudden en ronddraaien, en brengt de ‘Sky Shuttle’ waaghalzen tot ruim 15 meter hoogte. Voor de kleintjes zijn er schommelattracties in grijparmen.

De meeste interesse gaat echter uit naar de races die met de ronkende JCB’s worden gehouden. En naar de stuntacts die iedere dag, verscheidene keren, door een team voor het jonge publiek worden opgevoerd.

Reageer op dit artikel