nieuws

Cat M 313 D maakt machinepark Van Berkel compleet

Geen categorie

Graafmachineverhuurbedrijf Christ van Berkel uit Helvoirt kreeg onlangs een nieuwe Cat M 313 D geleverd. Deze mobiele graafmachine van Caterpillar is van alle gemakken voorzien. Een VA boom, alle mogelijke extra functies en een deluxe cabine.

Cat M 313 D maakt machinepark Van Berkel compleet

Christ van Berkel heeft onlangs, samen met zijn zoon Christiaan, besloten om afscheid te nemen van hun laatste Caterpillar 206 BFT uit 1994. In 2004 werd al besloten een Cat 206 te vervangen voor Caterpillar M 313 uit de C-serie. Nu is hun prachtig onderhouden machinepark compleet gemaakt met een Caterpillar M 313 uit de D-serie.

Vader en zoon werken al geruime tijd samen als zelfstandige ondernemers en maken ook al deze tijd al gebruik van Caterpillar machines. Niet zo vreemd dat er al een behoorlijk aantal draaiuren op een Caterpillar gemaakt zijn door Christ van Berkel. Hij heeft niet minder dan 50.300 aaneengesloten draaiuren op zijn naam staan. Reden te meer voor account manager Dennis van Dijk van Pon Equipment om nog een machine aan Christ van Berkel te overhandigen.

Op de foto (v.l.n.r.): Christiaan van Berkel, Dennis van Dijk (Pon Equipment) en Christ van Berkel.

Reageer op dit artikel