nieuws

Beverol Beach Pull 2008

Geen categorie

Op zaterdag 12 juli zal opnieuw het jaarlijkse en landelijk bekende tractor pulling evenement Beverol Beach Pull plaatsvinden nabij Strand Nulde bij Putten. In de Inter-Techno Arena zullen die dag zowel de Nederlandse als de Europese topteams met hun tractor pulling machines ten strijde trekken.

Beverol Beach Pull 2008

In totaal strijden circa 140 machines in elf verschillende klassen voor een overwinning.In de zware klassen rijden zelfs machines met 8.000 pk aan boord.

Het rennerskwartier is vrij toegankelijk, bezoekers kunnen de megasterke machines dus bijna ongehinderd van heel dichtbij bekijken. En er zijn altijd teamleden die geïnteresseerden het een en ander over hun passie willen vertellen.

Naast tal van pulling machines – die van zich zullen laten horen én zien – is er dit jaar voor de kinderen een uitgebreid kinderdorp opgezet, waar van alles is te vinden: skeltertrek, springkussens, draaimolen, klimwand… noem maar op.

Toegangsprijzen per persoon: kinderen tot 5 jaar gratis, van 6 t/m 11 jaar: 8 euro en volwassenen: 20 euro. De arena is vanaf 12.00 uur toegankelijk voor publiek.

Noteren: Inter-Techno Arena, zaterdag 12 juli 2008, bij Strand Nulde, direct aan de A28 en dus gemakkelijk te bereiken (afslag 10 van de A28, tussen Harderwijk en Nijkerk). De arena is vanaf 12.00 uur toegankelijk voor publiek. De wedstrijden beginnen om 15.00 uur.

Voor meer informatie en het laatste nieuws: www.beachpull.nl.

Reageer op dit artikel