nieuws

Quickstra in het zonnetje

Geen categorie

Afgelopen zaterdag 24 mei, stond het servicebedrijf voor meeneemheftrucks Quickstra aan de Textielweg in Culemborg in het zonnetje.

Quickstra in het zonnetje

Niet alleen vanwege het prachtige weer, maar ook vanwege de vele activiteiten en festiviteiten welke zij die dag samen met de klanten vanuit heel Nederland hebben beleefd en gevierd.

Na en korte speech van de directeur W. Kikstra, was de première van een pas afgeronde korte bedrijfsfilm: ‘De Kooi Aap en zijn Familie’. Hierin onder meer aandacht voor het feit dat het alweer 30 jaar geleden is dat de serviceverlener voor meeneemheftrucks, beter bekend als Kooi Apen, startte in Culemborg.

Direct door naar Spanje
In een gezellige informele sfeer zijn een aantal nieuwe producten getoond en op het buitenterrein werd gestreden om de eerste plaats voor de vijfde Nederlandse Kampioenschappen Kooi Aap Behendigheid 2008. De wedstrijd met drie spelonderdelen, uitgevoerd met meeneemheftrucks, is gewonnen door André Heuvelman van Verdouw Bouwproducten. Behalve de wisselbeker ontving de winnaar een reischeque voor een Weekend Barcelona voor twee personen.
Al met al kan Quickstra terugkijken op een zeer geslaagde dag.
De bedrijfsfilm is te bekijken op www.quickstra.nl.

Foto: Kooi Aap Behendigheidsspel – De Toren van Quickstra

Reageer op dit artikel