nieuws

Truckland levert Ginaf C-Truck aan Van der Elst Recycling

Geen categorie

Truckland Noord-Holland (Amsterdam) heeft aan Van der Elst Papierrecycling in Diemen een Ginaf C-Truck afgeleverd. Op basis van een twee-assige smalspoor (220 centimeter) Ginaf C-Truck met voorhangcabine werd een voertuig gebouwd met een smalle Geesink GPM3 kraak-persopbouw voor het ophalen en vervoeren van vertrouwelijke documenten.

Truckland levert Ginaf C-Truck aan Van der Elst Recycling

Sjaak Remijnse verkoopadviseur van Truckland: “Wat wij hadden staan was een Ginaf C 2120 met lage-instap voorhangcabine, een 220 pk – Euro3 motor met roetfilter en een Allison automaat. De 9-tons vooras, zorgt samen met de 11.5 tons achteras en de met 15 centimeter naar voren geplaatste smalle 14 kubieke meter kraak-persopbouw voor juiste gewichtsverdeling over de assen. Achter is een normale DIN-belading aangebracht. Omdat deze truck van Van der Elst Rycycling ook vertrouwelijk papier vervoert is de Ginaf geleverd met een elektrisch bedienbaar rolluik over de hopperbak.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels