nieuws

Vertical Pro: mobiele lichtmast met toegevoegde waarden

Geen categorie

Door steeds verdere toename van overheidsregels met betrekking tot het verlichten van bijvoorbeeld objecten, bouwplaatsen en festiviteiten, en de talrijke voorwaarden die er zijn ten aanzien van ARBO regelgeving, veiligheid en productiviteit op de bouwplaats, zijn mobiele lichtmasten een onontbeerlijk stuk gereedschap geworden. Mobiele lichtmasten van Allmand bieden uitstekende antwoorden op de toenemende vraag.

Vertical Pro: mobiele lichtmast met toegevoegde waarden

De Vertical Pro van Allmand is ten opzicht van zijn inmiddels alom bekende voorganger – de Night Lite Pro – aanzienlijk compacter in omvang, waardoor zeker bij transport en opslag de ruimte gaat meetellen. Uiteraard behoudt dit type wel de voordelen van de Night Lite Pro: de hoogste kwaliteit en bedrijfszekerheid en écht de grootste lichtopbrengst ten opzichte van vergelijkbare producten in de markt.

Het nieuwe ontwerp beschikt over een verticale mast – in plaats van lay-down – is snel inzetbaar en heeft lichtunits die eenvoudig afstelbaar zijn. Ook het in gebruik nemen van de lichtmast en afstellen van de lichtelementen gaat nog sneller.
De lichtelementen zijn eenvoudig vanaf de grond bij te stellen op de ingeschoven mast.
Dankzij de elektrische bediening van de Vertical Pro staat de verlichting binnen 20 seconden in iedere gewenste hoogte gereed.

Reageer op dit artikel