nieuws

Verkeersopstopping op de A1 na brand vrachtauto

Geen categorie

Doordat een vrachtwagencombinatie in brand gevlogen was op de A1 ter hoogte van Bornebroek ontstond donderdagmorgen vroeg een grote verkeersopstopping.

Verkeersopstopping op de A1 na brand vrachtauto

De politie kreeg donderdagmorgende melding van een vrachtwagenbrand op de A1 ter hoogte van Bornebroek. Een 55-jarige man uit Het Duitse Holdorf had een klapband gekregen met zijn vrachtwagen. Hierop vloog de vrachtwagen gelijk in brand.

Omstanders probeerden samen met de chauffeur de brand nog te blussen, dit lukte helaas niet. Door de grote rook ontwikkeling moest de A1, in de richting van Deventer, voor al het verkeer worden afgesloten. Er ontstond een verkeersopstopping op de A1.

Nadat de vrachtauto geborgen was werd de A1 weer vrijgegeven voor al het verkeer.

Reageer op dit artikel