nieuws

TomTom komt met navigatiesysteem voor trucks

Geen categorie

De business to business tak van TomTom, TomTom Work, brengt een noviteit op de markt: een vrachtautonavigatiesysteem dat onder andere beschikt over software waarmee kleine wegen en stadswijken te vermijden zijn.

TomTom komt met navigatiesysteem voor trucks

Ook geeft het systeem route informatie over doorrijhoogte en gewichtsbeperkingen. Bovendien beschikt het navigatiesysteem over software met specifieke en maximale snelheden voor trucks waardoor de verwachte aankomsttijden realistisch berekend worden.

De vrachtautonavigatie wordt geleverd op een SD kaart, waarmee navigatie mogelijk is in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en de Benelux en het Verenigd Koninkrijk.

De aankoopkosten bedragen 149 euro (ex. BTW). Het vrachtautonavigatiesysteem is eind 2008 beschikbaar voor de Nederlandse markt.

Reageer op dit artikel