nieuws

Bouwputtenfestival Rotterdam

Geen categorie

Rotterdam staat bekend als de stad waar altijd wordt gebouwd. En dat geldt zeker dit jaar. Alleen al in en om het centrum wordt momenteel in ruim vijftien bouwputten hard gewerkt. Tijdens het zesde Rotterdamse Bouwputtenfestival staan deze en alle andere bouwactiviteiten in de Rotterdam andermaal centraal en kunnen geïnteresseerden van dichtbij meemaken hoe er wordt gewerkt aan een attractief Rotterdam.

Bouwputtenfestival Rotterdam

Vrijdag 10 en zaterdag 11 oktober kunnen mensen in Rotterdam bouwputten bezoeken. Zij die zich afvragen wat er precies gebeurt achter de hekken van een bouwput en wat er allemaal komt kijken bij het bouwproces, komen er onder leiding van een deskundige komend weekend alles over te weten.
Ook dit jaar staan er interessante bouwputten en bijzondere bouwplaatsen op het programma. Deelname is gratis.
Reserveren is noodzakelijk: 0800-1545.

Foto: Bouwwerkzaamheden bij project New Orleans op de Kop van Zuid in Rotterdam. Komend weekend krijgen bezoekers de kans om door op deze locatie de bouwactiviteiten van dichtbij te bekijken. Foto: ANP / Lex van Lieshout

Reageer op dit artikel