nieuws

Bobcat veilt schranklader ten voordele van UNICEF

Geen categorie

Een bijzondere goudgeverfde Bobcat S 175 schranklader wordt later dit jaar geveild aan Bobcat dealers in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA), om geld in te zamelen voor de campagne ‘Schools for Africa’ van UNICEF.

Bobcat veilt schranklader ten voordele van UNICEF

De veiling van de unieke Bobcat lader is het meest recente initiatief dat voortvloeit uit de driejarige samenwerking tussen Bobcat EMEA en UNICEF België.

Een tweede Bobcat S 175 lader met een ‘gouden hart’ zal permanent tentoongesteld worden aan de receptie van de Bobcat fabriek in Dobris, in de Tsjechische Republiek.

Om nog duidelijker te maken dat de fabrikant, samen met UNICEF, de kinderen willen helpen, zal de veiling van de gouden lader eindigen op de dag voor Sinterklaas. De dealer die het hoogste bod uitbrengt, wordt een week later – op zaterdag 13 december – uitgenodigd op het hoofdkwartier van Bobcat EMEA in Brussel voor het jaarlijkse kerstfeest van Bobcat. Hij of zij mag er de cheque met het winnende bod overhandigen aan een vertegenwoordiger van UNICEF België.

Lee Harrison, Strategic Development Director van Bobcat EMEA: “,We zijn erg blij om, in het kader van onze driejarige samenwerking met UNICEF België, deze bijzondere gouden lader voor onze 50e verjaardag te veilen, zodat we geld kunnen inzamelen voor het werk van UNICEF in Afrika.”

Vorig jaar op de conventie van Bobcat dealers in Praag werd een kleurrijke Bobcat S 100 lader, versierd met een tekening van Théo Sisti, de vijfjarige zoon van een Franse Bobcat dealer, geveild om geld in te zamelen voor UNICEF België. Het winnende bod werd uitgebracht door Fintractor, de Bobcat verdeler voor Finland. Zij kochten de lader voor 55.000 euro.

Informatie over ‘Schools for Africa’ is beschikbaar op de volgende website: www.schoolsforafrica.com.

Reageer op dit artikel