Forum

BouwMachines & BouwmachineForum.nl
 
De snelweg naar 550.000 berichten en 320.000 foto’s
 
Het vakblad BouwMachines en de bijbehorende website BouwMachines.nl gaan de samenwerking aan met BouwmachineForum.nl. Dit interactieve forum voor de bouwmachinesector telt ruim 8.000 eigenaren en gebruikers van materieel. Op het forum worden foto’s gepost, nieuwtjes gedeeld en discussies gevoerd over onder andere techniek, materieelinzet en bedrijfsvoering.
 
Het doel is heel eenvoudig: slimmer samenwerken, samen sterker worden in de markt en meer online naamsbekendheid verwerven. Het forum ondergaat de komende tijd technische en uiterlijke wijzigingen zodat beide sites meer op elkaar lijken. Ook krijgt het forum nog nieuwe functionaliteiten waardoor het voor iedereen makkelijker wordt om actief te zijn op het forum, met name met mobiele telefoons en tablets. De samenwerking betreft geen overname. Elke site blijft op eigen benen staan.
De onafhankelijke BouwMachines-redactie wil meer interactie tussen beide platforms genereren door actiever actuele zaken voor te leggen bij de leden. Naast actuele onderwerpen wil de redactie met name de kennis en kunde van het Bouwmachineforum gebruiken als basis om aansluitend diepgaande en interessante artikelen te maken.
In het vakblad BouwMachines zal iedere maand aandacht zijn voor recente posts op het BouwmachineForum, waaronder fraaie foto’s en opmerkelijke discussies. De samenwerking is officieel ingegaan op 1 september 2014.
 
Word ook deelnemer van het BouwmachineForum en registreer je!
 
Snel naar:

Spotlight

Terug
Verder

Best bekeken materieel deze week

Zand laden voor Higro dagen.

Magirus-Deutz & Werklust VL 1500.

  • 6/5 stars
5707 keer bekeken
nieuwbouw aanlegsteiger

Volvo 240CL

  • 6/5 stars
5776 keer bekeken
Takken versnipperen

Fendt 939

  • 6/5 stars
491 keer bekeken

Volvo 220

  • 6/5 stars
393 keer bekeken