nieuws

Merlo Turbofarmer extra wendbaar bij 9 meter mastlengte

Branche

Schepens Verhuur in Son heeft een tweede compacte Merlo Turbofarmer verreiker in gebruik genomen. De TF 30.9-115L combineert een 9 meter lange mast met een geringe doorrijhoogte, dankzij de cabine van 2,02 meter.

Merlo Turbofarmer extra wendbaar bij 9 meter mastlengte

De Merlo Turbofarmer beschikt over een ruime cabine met een binnenbreedte van 1,10 meter. De cabine voldoet aan de ROPS/FOPS-norm niveau II en heeft standaard overdruk.

Schepens Verhuur in Son heeft een tweede compacte Merlo Turbofarmer verreiker in gebruik genomen. De TF 30.9-115L combineert een 9 meter lange mast met een geringe doorrijhoogte, dankzij de cabine van 2,02 meter.De Merlo is voorzien van een hydrostatische transmissie en rijdt 40 km per uur. De Turbofarmer heeft een loadsensingpomp met elektronische joystick. De vooruit/achteruitschakelaar zit op de joystick. ‘Dankzij de kleine draaicirkel en de verschillende stuurtypen is de machine zeer wendbaar. Hij is geschikt voor gebruik op alle typen ondergrond’, zegt leverancier Verreikercentrum Midden Nederland.

Wim Schepens koos voor de TF30.9-115L omdat deze een lage doorrijhoogte heeft en toch het voordeel van 9 meter mastlengte biedt. De Merlo is uitgevoerd met een FEM III vorkenbord met 2 meter lange vorken. Ook beschikt hij over mastvering, een standaard omkeerknop voor de radiateur en een automatisch vetsmeersysteem.

Reageer op dit artikel