nieuws

Merlo Roto 60.24 MCSS van WTS is krachtig en compact

Branche

WTS Verhuur in Lunteren heeft zijn oude rode verreiker ingeruild. Verreiker Centrum Midden Nederland leverde in de plaats een prachtige witte Merlo Roto 60.24 MCSS. De krachtige maar compacte verreiker kan met de rijke uitrusting breed ingezet worden.

Merlo Roto 60.24 MCSS van WTS is krachtig en compact

De Merlo Roto 60.24 MCSS is door leverancier Verreiker Centrum Midden Nederland ‘fully loaded’ afgeleverd. Bijvoorbeeld met de asbestwerkkooi, die vanuit de cabine bediend mag worden. Ook beschikt de Merlo over een gegalvaniseerde telejib en een zwenkbaar vorkenbord van Romastor.

Jib met 2 ton liercapaciteit

WTS Verhuur in Lunteren heeft zijn oude rode verreiker ingeruild. Verreiker Centrum Midden Nederland leverde in de plaats een prachtige witte Merlo Roto 60.24 MCSS. De krachtige maar compacte verreiker kan met de rijke uitrusting breed ingezet worden.

De Merlo Roto van WTS is rijk uitgerust, voor allerlei werkzaamheden door het hele land.

De machine heeft een jib met 2 ton liercapaciteit en een korte haak. De uitklapbare werkkooi is goed voor 800 kg. WTS beschikt ook over een FEMIV vorkenbord. De radiografische bestuurbare Merlo Roto is uitgevoerd met dubbele camera (voor en achter), airconditioning, overdrukunit, ledverlichting en kisten plus rek voor de kunststof stempelschotten.

De machine is voor ingebruikname TCVT gekeurd door TÜV Nederland.

De Merlo Roto heeft hydrostatische aandrijving met een Eco Power Drive. WTS Verhuur kan de machine breed zinzetten, van asbestsanering tot hijswerkzaamheden op de bouw. Met de eigen truck van WTS kan de machine in het hele land draaien.

Reageer op dit artikel