nieuws

DAF LF met Veldhuizen opbouw voor MB Hoogwerkers

Branche

Nieuwste aanwinst van MB Hoogwerkers in Zoeterwoude is een DAF LF met Veldhuizen opbouw. Met deze combinatie kan MB zijn hoogwerkers snel en gemakkelijk door het hele land vervoeren.

DAF LF met Veldhuizen opbouw voor MB Hoogwerkers

De DAF LF met Veldhuizen opbouw van MB Hoogwerkers is uitgevoerd met een luchtgeveerde vooras. Zo kan de laadbak achterover gezet worden. Dit resulteert in een gunstige oprijhoek voor de hoogwerkers. Voor het laden en lossen kan ook de Ramsey-lier met een capaciteit van 5,4 ton worden gebruikt.

Hoog laadvermogen met DAF LF

Meest opvallend aan de DAF LF is het hoge laadvermogen. De oprijwagen is door de 245/75R17,5 banden extreem laag, maar mag toch 10.880 kg laden. Hierdoor kan MB alle machines uit het assortiment vervoeren. Kadir Özdemir van MB Hoogwerkers: “Wij verhuren een compleet programma. Van simpele 8 meter schaarhoogwerkers tot onze prachtige Palfinger WT 530, die tot 53 meter hoog kan komen.”

Windmolens

Özdemir vervolgt: “Het aantal windmolens groeit enorm, en onze 53 meter hoogwerker kan uitstekend worden ingezet om reparaties uit te voeren aan vleugels van windmolens. Door de hoge snelheid van de tip van de wiek treden regelmatig beschadigingen op. Met onze hoogwerker is het eenvoudig en veilig om reparaties uit te voeren.”

Reageer op dit artikel