nieuws

Nieuwe Merlo verreiker voor Heger & Janssen

Branche

Heger & Janssen Dak- en Wandbeplating in Wekerom nam een nieuwe Merlo verreiker in gebruik. De Merlo Roto 45.21MCSS weegt 14,5 ton en heeft een maximum hefvermogen van 4.500 kg.

Nieuwe Merlo verreiker voor Heger & Janssen

De multifunctioneel inzetbare Merlo verreiker van Heger & Janssen is uitgevoerd met vorken, een uitklapbare werkkooi, een korte jib en een jib met lier. Andere opties waarmee Verreikercentrum Midden Nederland de machine afleverde zijn airconditioning en een radiograaf. 

De Merlo Roto 45.21MCSS wordt aangedreven door een 107 kW sterke krachtbron. Hij beschikt over hydrostatische aandrijving en haalt een maximum snelheid van 40 km/h. De maximum hefhoogte is 20,8 meter. Hij kan maximaal 18 meter ver reiken. Op de maximale hoogte is het hefvermogen 2.500 kg, met de giek volledig uitgestrekt kan de Merlo 500 kg heffen.

Merlo verreiker

Reageer op dit artikel