nieuws

Terex-Fuchs MHL250E is breed inzetbaar

Branche

Bij Van Bemmel Container Service (BCS) in Harmelen draait sinds kort een nieuwe Terex-Fuchs MHL250. De machine is dankzij de modulaire opbouw breed inzetbaar. BCS zet hem dan ook in voor het uitsorteren van materiaalstromen, het vullen van containers en het beladen van walkingfloors.

Terex-Fuchs MHL250E is breed inzetbaar

Met zijn eigen gewicht van 15 ton en een bereik tot 9 meter is de Terex-Fuchs MHL250E uniek in de recyclingindustrie, zegt leverancier Van der Spek. De machine is compact en zeer breed inzetbaar.

De Terex-Fuchs MHL250E is met de modulaire opbouw voor diverse werkzaamheden optimaal uit te voeren. De onderwagen is te leveren met 2- of 4 punts afstempeling. De 2-punts afstempeling kun je combineren met een schuifblad. Ook kan er gekozen worden voor een schuifblad aan beide zijdes.

Door de brede, stabiele onderwagen kan de machine zelfs met last in de grijper rijden. De nieuwe machine van BCS is voorzien van 2-punts afstempeling in combinatie met een schuifblad.

Terex-Fuchs MHL250E heeft gescheiden koelers

Terex-Fuchs MHL250EDe Fuchs is voorzien van gescheiden geplaatste koelers. Die garanderen een grote koelcapaciteit, ook onder stoffige omstandigheden. De hydraulisch verstelbare cabine, met een zichthoogte van 5,2 meter, biedt de machinist een perfect zicht op het werk.

De 4-cilinder Deutz TCD3.6 dieselmotor levert 85 kW en is standaard voorzien van een roetfilter.

Reageer op dit artikel