nieuws

Case 921F wiellader van WOB is ‘hufterproof’

Branche

Wesseler-Oude Booyink in Enschede, kortweg WOB, heeft het machineparkt uirgebreid met een Case 921F wiellader. De machine wordt ingezet voor recycling. Eigenaar Willy Oude Booyink stelt met name twee eisen aan de wiellader: hij moet compleet zijn, en hufterproof.

Case 921F wiellader van WOB is ‘hufterproof’

De 26-tons Case 921F wiellader wordt niet bepaald gespaard bij WOB. Recycling is zwaar werk, en de machine draait dag in, dag uit op een verharde ondergrond. Daarbij maakt de Case talloze korte bochten. Dat belast de aandrijflijn extra. Geen probleem voor de Case 921F, die is gewapend met heavy duty aandrijfassen van ZF en een bomvrije transmissie van hetzelfde merk, met lock-up.

Eurosteel 2008 snelwisselsysteem

Schmidt Bouwmachines leverde de Case af met een Eurosteel 2008 snelwisselsysteem. Voor optimaal rijcomfort is er joystickbediening. De automatische vetsmering is van Groeneveld, Verachtert leverde de hoogkiep. Tot slot is een compleet LED-verlichtingspakket gemonteerd.

Reageer op dit artikel