nieuws

BAM bouwt eerste woontoren van Luxemburg

Branche

BAM bouwt de naar eigen zeggen eerste woontoren van Luxemburg. De 25 verdiepingen tellende toren met 150 appartementen in het deel van de stad Luxemburg waar enkele instellingen van de Europese Unie zijn gevestigd, maakt deel uit van een groter project. Het Nederlandse bouwconcern zal ook kantoren en een winkelcentrum aanleggen.

BAM bouwt eerste woontoren van Luxemburg

De bouw van de woontoren start deze maand. Financiële details voor het zogeheten Infinity-project zijn niet bekendgemaakt. BAM zal via zijn dochterondernemingen in Wallonië en Luxemburg en samen met Cegelec de ruwbouw voor het complex voor zijn rekening nemen.

Het project moet medio 2020 worden opgeleverd. Het complex omvat na voltooiing 20.000 vierkante meter woonruimte, een winkelcentrum met 23 winkels en horecagelegenheden, en een kantoorgebouw van 6800 vierkante meter en nog eens 15.700 vierkante meter aan kelderruimte.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels